Skip to content

У Дніпрі по вул. Донецьке шосе ремонтують та очищують зливову каналізацію

У Дніпрі по вул. Донецьке шосе ремонтують та очищують зливову каналізацію

У Дніпрі комунальники продовжують проводити заходи для ефективної роботи системи водовідведення, зокрема виконуючи ремонти та очищення мережі. То, сьогодні черговий по місту перевірив роботи вул. Донецьке шосе, – передає «Наше Місто».

Донецьке шосе – одна з основних транспортних артерій міста. Тут того року були розпочаті ремонти дощоприймачів. Загалом за 2023 рік на ділянці від вулиці Передової до вулиці Березинської було відремонтовано 68 дощоприймачів, замінено 136 решіток та прочищено 4,4 км колектору.

Олексій Самілик, заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради, повідомляє, що наразі комунальники продовжують ремонтувати та очищувати зливову каналізацію вже на ділянці від вул. Передової до вулиці Степана Рудницького. Тут будуть відремонтовані всі дощоприймачі, адже їх стан незадовільний. Комунальники щотижня перевіряють їх технічний стан та замінюють решітки там, де є потреба.

У Дніпрі по вул. Донецьке шосе ремонтують та очищують зливову каналізацію

Загалом всі роботи на вулиці Донецьке шосе планується завершити за 3 місяці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі з’явилися нові проїзди. Де вони знаходяться та яку назву мають – читайте у нашому матеріалі.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: