Skip to content

У Кривому Розі жінка виграла 100 тисяч гривень у лотерею: як витратить приз

Ксенія Куземко

Не сподівалася на виграш: у Кривому Розі жінка виграла 100 тисяч гривень у лотерею

У Кривому Розі, Дніпропетровській області, жінка на ім’я Таміла виграла в лотерею 100 тисяч гривень. Жінка розповіла, що могла втратити виграш, адже хотіла викинути лотерейний  білет, який, як виявилось, приніс чималенький виграш. Про це повідомляє msl.ua, пише «Наше місто».

За її словами, вона вже хотіла викинути білети, але згадала, що купувала комплект відповідно до правил новорічної акції, і в неї з’явився шанс на виграш.

«Лотерейні білети я перевіряю вручну – виписую всі номери кульок, що випали з лототрона, а потім викреслюю їх у своїх лотерейних білетах. Цього разу, я як завжди, повикреслювала числа у своїх білетах і зрозуміла, що ні мільйон, ні 190 000 гривень я не виграла. Звісно, я трохи засмутилася, і вже хотіла викинути білети, аж як згадала, що купувала комплект білетів відповідно до правил новорічної акції», – розповідає переможниця.

Коли жінка порівняла номери своїх лотерейних білетів з тими, що виграли в акції, вона з подивом виявила, що один з її білетів приніс їй приз у розмірі 100 000 гривень.

 «Від хвилювання в мене тряслись руки. Потім я ще три або чотири рази перевіряла цей білет, аби пересвідчитися, що я не помилилась. Уявляєте, я могла викинути цей білет і ніколи не дізнатися про виграш!», – ділиться емоціями щаслива пані Таміла.

Щодо планів на виграні гроші: половину виграної суми переможниця планує подарувати дітям, частину віддасть батькам, а залишок – перерахує на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали, пенсіонерка з Дніпра виграла немаленьку суму в лотереї, купивши усього лише один білет. Тепер жінка думає про поїздку в Париж.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: