Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Я знала, що робити: водійка трамваю №1 розповіла, як евакуювала пасажирів (Відео)

Людмила Грудкіна, водійка трамваю. Новини Дніпра - Наше Місто

Раніше ми писали про надзвичайну ситуацію у Дніпрі, яка трапилася під час руху 1-го трамваю, коли пасажири помітили у салоні чоловіка з гранатою. Журналістам «Наше Місто» вдалося поспілкуватися з водійкою трамвая №1 Людмилою Грудкіною. Вона розповіла, як евакуювала пасажирів і що при цьому відчувала.

«Коли я під’їжджала до зупинки Столярова, направляючись в сторону залізничного вокзалу, до мене підійшов військовий і сповістив про те, що їде у мене пасажир, тримаючи в руках бойову гранату. Ну, і перед пасажирами хизується цим предметом. Я одразу зупинилася і висадила усіх пасажирів, евакуювала з двох вагонів. Далі подзвонила своєму диспетчеру центральному. Сповістила. Визвали поліцію – поліція приїхала і його знешкодили.

Я сказала пасажирам, щоб вони без зайвих запитань покинули вагон – вийшли на вулицю, або подалі від вагона. Я їм не казала про гранату. Пасажири, які були біля нього у першому вагоні, вони бачили усю ситуацію. Ясне діло, що вони усе це розуміли. А ті, хто був у другому вагоні, вони не були в курсі, що відбувається.

У мене не було ніякого стресу, ніякого хвилювання. Якось спокійно все проходило. Я просто зібралася, знала що треба робити у такій ситуації.

Зараз не те щоб відчуваю гордість. Я задоволена тим, що обійшлося без жертв, що техніка не постраждала, що ніхто не постраждав від цього», – відверто розповіла жінка.

Нагадаємо, що на підприємстві хочуть нагородити відважну машиністку.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: