Skip to content

Дрони та вантажівки: Дніпро продовжує забезпечувати військових на передовій необхідним устаткуванням

Дніпро продовжує надавати потужну допомогу Силам оборони України. Щотижня місто передає військовим партії необхідної техніки, а також автівки та інше оснащення. У черговій партії, яку Дніпро передав військовим, було майже пів сотні дронів. Переважно це були затребувані FPV-моделі. Також до партії увійшли майже два десятки тепловізійних монокулярів та комплектів «Нічний водій». А ще — понад чверть сотні планшетів, іншої комп’ютерної техніки та зарядних станцій, пише “Наше місто”.

«Нам допомагає мер міста. Ми дуже вдячні йому за забезпечення кожного разу, коли ми звертаємося за таким важливим, як автомобілі, дрони, котрі на передньому краї фактично рятують життя та допомагають у тому, щоб не проривалася наша оборона. Велика вдячність», — говорить начальник штабу одного з батальйонів Сергій.

Крім того, на передову доправили 8 вантажівок, з них половина — Mercedes Unimog. Ці вантажівки відомі своєю високою прохідністю та витривалістю до навантажень. Нині Дніпро — одне з небагатьох міст, яке їх закуповує.

Мер Дніпра Борис Філатов заявив, що місто і надалі робитиме все можливе, щоб купувати для українських оборонців те, що вони замовляють.

«Нинішня партія техніки — комплексна. Тут устаткування одразу для п’яти військових частин. Ми працюватимемо далі. Допомога фронту від Дніпра залишатиметься такою ж системною, як і торік», — сказав Філатов.

Категорія: Важливо, Війна, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: