Skip to content

У Дніпрі стартувала реєстрація на безкоштовну онлайн-платформу для дошкільнят «Дошкільнятко» (відео)

У Дніпрі розпочалася реєстрація на безкоштовну онлайн-платформу для дошкільнят «Дошкільнятко», пише «Наше місто».

«Дошкільнятко» – це єдина в Україні безкоштовна електронна платформа для навчання дітей дошкільного віку, розроблена за програмами Міністерства освіти і науки. Платформа створена для оптимізації процесу навчання дітей у дошкільних закладах міста Дніпра. На платформі вже доступні освітні програми, розвивальні ігри та література для дітей віком від 5 до 7 років.

«Платформа для дошкільнят «Дошкільнятко» поділена на місяці, щоб систематизувати навчання. Програма поступово ускладнюється, а наприкінці кожного місяця відкривається програма на наступний. Батьки та вихователі можуть розпочинати заняття з дітьми за доступною програмою на місяць. Це дуже зручно та просто. На кожен місяць доступні розділи: освітні програми, розвивальні ігри, читання та аудіокниги. Під кожен розділ розроблено спеціальні розвивальні ігри. Нині їх понад 300, і кожна гра містить аудіосупроводження для якісного засвоєння матеріалу дитиною», – розповіла під час брифінгу 2 січня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» ДМР Софія Приліпко.

Вона також додала, що платформа є цілком безкоштовною і там немає реклами. Аби почати користуватись нею, потрібно перейти за посиланням: https://sadok.dniprorada.gov.ua. Якщо виникли питання щодо реєстрації, то можна звертатися на гарячу лінію комунального підприємства «єДніпро» за номерами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49 з 09:00 до 18:00 (з понеділка по четвер) та з 09:00 до 16:45 (у п’ятницю).

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: