Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Не відмовляйтесь від традиційних страв: рецепти від «МастреШефа» з Дніпра до новорічного столу

Дарина Сухоніс

Новини Дніпра: Рецепти від «МастреШефа» до новорічного столу

Іван Козир – відомий шеф-кухар з Дніпра та учасник декількох сезонів шоу «МастреШеф». Іван навчався на технолога, добре знає хімію. Через великий досвід у тренерстві та спорті розробляє дієти, курси харчування для своїх клієнтів. Сьогодні Іван  – блогер та бренд-шеф дніпровського ресторану «Прем’єр». У новорічну ніч шеф радить зосередитись на подачі таких с трав, як традиційні салати – оселедець під шубою та Олівʼє з копченою куркою. Але з цікавою подачею. Також не варто забувати про холодець, різноманітні закуски та гарячі страви. Наприклад, такі як перзола з індички (індиче стегно) або порк велінгтон (свинина запечена) – два традиційних новорічних головних блюда, передає «Наше місто».

Щоб Ваш новорічний стіл був більш вишуканим, пропонуємо вашій увазі рецепти закусок від Івана.

Рулетки з баклажану з морквою по корейські

Беремо баклажан середнього розміру, розпускаємо його на язики, товщиною 1 см. Обсмажуємо їх на сковорідці до золотавого кольору. Змащуємо їх соусом цезар. Посипаємо смаженим арахісом На краєчок кладемо столову ложку моркви по- корейські і слайс перчика Чилі

Закручуємо у рулетик. Скріплюємо еко-шпажкою. За бажанням, можна для прикраси додати половинку помідорчика чері і посипати кунжутом

Млинці з куркою у вершковому соусі та чедером у сухарях «Панко»

Насмажте тонких млинців за вашим улюбленим рецептом. Підготуйте начинку.

Поріжте:

  •  1 ріпчасту цибульку дрібним кубиком;
  • 1 філешку курки перекрутіть на крупній насадці у мʼясорубці;

На пательню налийте соняшникову олію і дайте розігрітися;

Потім висипте цибулю і обсмажте до золотавого кольору;

Додайте курочку і також обсмажте, поки не випариться волога;

Після цього, до курки додайте  вершковий сир, щоб начинка протушкувалася;

Посоліть, поперчіть, доведіть до смаку.

Крутимо млинці:

  • Розкладіть круглий млинець ;
  • По центру покладіть слайс сиру чедер;
  • На сир викладіть начинку і скрутіть млинець ;

Запаніруйте млинець:

  1. Яйце
  2. Борошно
  3. Яйце
  4. Сухарі Панко

Запаніровані млинці обсмажте у великій кількості олії до золотавого кольору. Розріжте млинець навпіл. Подавайте гарячим.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: