Skip to content

Війна забирає найкращих: у бою з окупантами загинув військовий з Кривого рогу

Ксенія Куземко

Дніпропетровщина продовжує втрачати своїх найкращих синів та доньок в цій страшній війні. Захищаючи Україну від ворога, 2 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Очеретине Донецької області загинув воїн Іван Зайцев. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «АрселорМіттал Кривий Ріг».

До призову на військову службу в січні 2023 року Іван працював налагоджувальником автоматизованої лінії пакування сортопрокатного цеху №1 «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Разом з Іваном Зайцевим ми працювали близько десяти років. Разом налагоджували і запускали лінію пакування продукції на дрібносортному стані ДС 250-2. Працював надзвичайно сумлінно. Після зміни не мчав чимдуж додому, знаходив час пояснити, що протягом його зміни працювало стабільно, а на що треба звернути увагу. Я завжди був впевнений, що коли на зміні налагоджувальник Зайцев, то все буде зроблено якнайкраще. Ми дуже сподівалися, що після війни Іван знову повернеться до роботи. Непоправна, страшна втрата для родини, для всіх нас, – розповів майстер з ремонту устаткування СПЦ-1Ігор Логозинський.

Нагадаємо, на фронті загинув відомий актор театру та кіно родом із Кривого Рогу.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: