Skip to content

Чергова потужна допомога: Дніпро передав Силам оборони партію обладнання на понад 6 млн грн

Дніпро продовжує системно забезпечувати Сили оборони України необхідною технікою. Місто постійно доправляє на передову нові партії устаткування, яке купує безпосередньо за заявками військових. І сьогодні оборонці отримали чергову партію обладнання, повідомляє «Наше Місто».

 «Це не перша допомога від територіальної громади Дніпра та від всіх наших мешканців. Нині ця допомога сприяє нам у нарощуванні систем управління: це засоби відображення та зв’язку на наших нових пунктах управління», – прокоментував військовий ПвК «Схід» Сергій.

У рамках чергової передачі допомоги Дніпро передав ЗСУ 45 комплектів рацій, понад півтори сотні одиниць комп’ютерного обладнання, майже чотири десятки проєкторів, сенсорних панелей, телевізорів та моніторів, а також телефони, комплекти мобільного енергозабезпечення, мережеве обладнання, рації, монітори та іншу компʼютерну техніку. Загальна вартість переданого обладнання становить понад 6 млн грн.

«Це найнеобхідніше, що вони замовляли. Більша частина саме цієї партії допомоги піде на захист нашого неба – до наших сил ППО. Ми постійно передаємо допомогу нашим захисникам, і скажу, що ця – не остання цього року», – прокоментував директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько.

Дніпро планує передати ЗСУ ще одну потужну допомогу перед Новим роком. Це дрони різних моделей, автівки та інше необхідне устаткування. Військові високо оцінюють допомогу Дніпра. Вони зазначають, що вона дозволяє оперативно змінювати позицію під час атаки, успішно відбивати навалу шахедів та інших безпілотників.

«Ми чекаємо від Дніпра найближчим часом транспорт для наших мобільних вогневих груп, також тепловізійні приціли нічного бачення. Це дуже важлива підтримка. Ми постійно, завдяки міській раді Дніпра, отримуємо допомогу. А головне, їхня команда діє оперативно. Якщо тільки тиждень тому ми подали запит, то сьогодні вже все забрали», – прокоментував військовослужбовець однієї з частин ПвК «Схід» Ігор.

Нагадаємо, Дніпро залишається лідером у підтримці Збройних сил України.

Категорія: Важливо, Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: