Skip to content

Співпраця та підтримка: Японія передала Дніпру понад 140 генераторів та спецтехніку

Співпраця та підтримка: Японія передала Дніпру понад 140 генераторів та спецтехніку

Дніпро отримав від уряду Японії більше ніж 140 генераторів. Така підтримка дуже важлива для міста, особливо при можливих блекаутах, передає сайт «Наше місто» з посиланням на соцмережі Бориса Філатова.

За словами мера Дніпра Бориса Філатова, спілкування та співпраця з іноземними партнерами дуже важливі. Японія надає місту потужну підтримку, зокрема сьогодні Дніпро отримав понад 140 генераторів.

«Сьогодні Місто отримало від уряду Японії більше 140 генераторів. Їхня потужність – від 10-800 кВт, що підлаштовує їх під різні обʼєкти нашого теплового господарства. Під час блекаутів (не дай Бог) вони будуть суттєвою підтримкою», – говорить мер Дніпра.

Співпраця та підтримка: Японія передала Дніпру понад 140 генераторів та спецтехніку

Окрім того, іноземні партнери з Японії допомогли місту зі спецтехнікою

«Також японські друзі надіслали низку спецтехніки. Це екскаватори-навантажувачі та бульдозер. Кожна з машин стане у пригоді міському господарству та зможе (не дай Бог) зарадити під час розбору завалів», – повідомляє Борис Філатов.

За його словами, співпраця з японським агентством міжнародного співробітництва (JICA) почалася ще декілька років тому. У міста разом із Японією були потужні плани щодо сміттєпереробного заводу під Дніпром, перемовини щодо яких були вже майже завершені. Але, на жаль, повномасштабне вторгнення росії в Україну все змінило.

Проте, Дніпро продовжує співпрацювати із JICA, з японським урядом та японським народом і надалі.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: