Skip to content

Святковий креатив без снігу: як Дніпро перевтілився напередодні Різдва (Фото)

Супрун Юлія

Дніпро готується до Різдва

Незважаючи на те, що вже другі поспіль новорічні свята в Україні та Дніпрі проходять під час війни, містяни прагнуть створити святкову атмосферу та подарувати собі та своїм близьким хоча б трохи радості. На вулицях Дніпра з’явився святковий декор та локації для фото. Про це повідомляє “Наше місто”.

Особливо наближення свята відчувається у центрі міста, де магазини прикрасили свої фасади яскравим новорічним вбранням. У багатьох вітринах з’явилися ялинки та різнокольорові вогники, а на перехожих “дивляться” святі Миколаї та Санта Клауси.

Серед святкового вбрання можна спостерігати справжній новорічний креатив. Наприклад, біля одно з закладів встановили санчата із гарбузами, біля яких можна зробити фото. Але для атмосферної зимової світлини не вистачає головного атрибуту – снігу. 

До речі, сподіватися на сніг на варто, принаймні у цьому році, адже наприкінці 2023-го та у перші дні 2024-го у Дніпрі очікується плюсова температура повітря.

Нагадаємо, цього року у Дніпрі буде кілька новорічних локацій. У місті вже встановили кілька ялинок: у сквері “Прибережний”, у сквері “Західному” та біля центрального входу в парк імені Шевченка. Також буде яскрава фотозона на площі Успенській.

Фото: Валерія Кравченка

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: