Site icon Наше Місто

Свято наближається: де і за скільки можна купити живі ялинки на ж/м Тополя у Дніпрі

Свято наближається: де і за скільки можна купити живі ялинки на ж/м Тополя у Дніпрі

Цього року на ж/м Тополя ялинковий базар розташований просто навпроти ТЦ Терра, на протилежному боці вілиці Панікахи. Що там можна придбати і за скільки, досліджували кореспонденти сайту «Наше місто».

Від темна і до темна на ялинковому базарі чергують хлопці у білих маскхалатах і обслуговують навіть у неробочі години. Черги не видно, але продавці кажуть, що стоять тут з 7 грудня і вже мінімум половину привезених дерев продали.

До повномасштабного вторгнення навколо “Терри” зазвичай було кілька майданчиків, де торгували ялинками. І кожного року після святкувань лишались цілі гори непроданих дерев, які потім комунальники вивозили як сміття. Цього року, схоже, кожна зелена красуня дочекається свого покупця.

Найдорожчі тут сосни сорту «Мега». Коштують такі пухнасті красуні 2600 гривень. Високу, але не з таким густим віттям сосенку, можна придбати за 1300-1800 грн.

 Компактні ялинки для невеликих приміщень продають від 650 гривень.

Є і настільні “рукотворні” деревця з гілочок вартістю від 180 гривень.

Продавці охоче демонструють документи на ялинки, цьогоріч до нас потрапили хвойні з розплідників Полтавщини та Харківщини.

Дерева посортовані, вибір широкий, ринок працює з 8.00 до 20.00 – тож, ще достатньо часу, щоб обрати для свого дому ароматну зелену красуню, яка створить святкову атмосферу для вашої родини.

Категорія: Новини Дніпра, Райони Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version