Skip to content

Без сирен та вибухів: діти українських захисників та ВПО відпочивають в Італії (Відео)

Без сирен та вибухів: діти українських захисників та ВПО відпочивають в Італії

Благодійники організовують поїздку до сонячної Італії для дітей захисників та переселенців. Це вже четверта поїздка до Європи, яка була організована благодійним фондом, – передає сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Дніпрянка разом із благодійниками з Італії організовує для дітей військових, або тих, хто має статус ВПО поїздку до однієї з країн Європи. Ця подорож створена задля того, аби діти могли відпочити від пережитих страхів війни.

Ідея подібних подорожей виникла у дніпрянки Ольги, коли вона разом зі своєю сім’єю виїхала за кордон на початку повномасштабної війни. Там вона зустріла представників місцевого благодійного фонду, які допомогли їй втілити свій задум у життя. Згодом до цієї ініціативи приєднався благодійний фонд «Союз спортсменів світу», засновником якого є Сергій Самойленко.

«В цей важкий час кожній українській родині важко, моя родина познайомилася з благодійним фондом «Pyer», який працює понад 30 років і допоміг більше 8 тисячам дітей з різних країн світу. Перша поїздка відбулася в березні 2023 року», – розповідає Ольга Огданська.

Благодійники вже відправили на відпочинок до Італії понад 120 дітей Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Чернігівської областей.

Діти згадують: там було спокійно, без сирен та вибухів.

«Ми жили у двоповерховому будинку. Їздили в аквапарк, зоопарк, ну і на море», – ділиться Аня.

Читайте також:   Гранти на навчання, відпрацювання на державу: що думають дніпряни про зміни у вищій освіті   

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: