Skip to content

Запобігаємо підтопленням: у Дніпрі комунальники встановлюють додаткові дощоприймачі

У Дніпрі вживають низку заходів, які допоможуть запобігти підтопленням. Один з них – встановлення додаткових дощоприймачів. Наразі такі роботи тривають в центральній частині міста, пише  «Наше Місто».

По вул. Святослава Хороброго комунальники облаштовують на 4-х перехрестях додаткові дощоприймачі, до яких потраплятиме вода, що стікає з верхніх вулиць до центру міста.

«З нагірної частини міста у центр Дніпра спускаються потоки води і дощоприймачі, які розміщені так би мовити першими, не можуть прийняти всю воду. Тож вона тече до центру міста і там через рівну поверхню накопичується та стоїть. Це незручно для наших пішоходів. Тим паче, тут лише по боках дороги є декілька невеличких дощоприймачів, але вони здатні перехопити лише 10-15 % води. Аби більше такої проблеми не було, ми на цьому перехресті, а також ще на 3-х, вмонтовуємо додаткові колодязі. Працюємо на просп. Поля в районі вул. Антоновича. Там, до речі, влітку було невеличке підтоплення. Також працюємо на перехресті з вул. Михайла Грушевського, подібні роботи виконуємо на перехресті з вул. Олександра Кониського», – сказав заступник начальника КП «УРЕА» ДМР Михайло Ступак. 

Відзначимо, що по вул. Троїцькій, Надії Олексієнко, перед вул. Володимира Антоновича вже встановили додаткові дощоприймачі.

Через те, що комунальники працюють спочатку на одній частині дороги, потім на іншій, рух транспорту перекривають лише частково.

На перехресті вулиць Січових стрільців та Святослава Хороброго до кінця дня роботи завершать. Рух частиною дороги відкриють через тиждень.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: