Skip to content

Чорна п’ятниця-2023 у Дніпрі: які знижки пропонують популярні супермаркети

Софія Танченко

Новини Дніпра: Чорна п'ятниця в супермаркетах Дніпра

Чорна п’ятниця — довгоочікуваний день, а частіше період, коли можна суттєво заощадити. Завдяки шаленим знижкам багато людей можуть здійснити свої як маленькі, так і більш грандіозні мрії. Black Friday – це завжди остання п’ятниця листопада. Але часто деякі бренди та магазини подовжують дію знижок на кілька днів або на тиждень. У супермаркетах Дніпра на містян чекають досить вигідні пропозиції, передає «Наше місто».

В «АТБ» чорна п’ятниця розпочнеться 22 листопада і триватиме до 28 листопада включно. Цілий тиждень будуть знижки до -50% на обрані товари. Акції беруть участі практично всі товари, що є на полицях супермаркету.

В «Сільпо» чорна п’ятниця розпочалася 17 листопада і триватиме до 26 листопада включно. На продукти та напої діють знижки до -50% як при покупці в магазині, так і при замовленні онлайн. На позиції в категорії «Товари для дому» діють знижки до -60%.

Крім того, тільки 24 листопада в усіх супермаркетах «Сільпо» або на shop.silpo.ua — кожен 25-й чек безкоштовний у разі сканування мобільного застосунку або під час замовлення доставки чи самовивозу! Окрім супермаркетів Le Silpo та замовлень через доставку «Нової пошти».

У супермаркетах «Варус» 24 листопада значну частину товарів можна буде придбти зі знижкою -50%. Акція діє на всі категорії товарів, за виключенням алкогольних напоїв, тютюнових виробів, подарункових сертифікатів, бонусних карт, дитячих молочних сумішей та пакетів.

Крім того, 23 та 24 листопада кожен п’ятий товар у чеку буде в подарунок. Обмежень за кількістю, вартістю та типом товарів немає. Скільки б та яких позицій ви не обрали, кожна п’ята з них буде абсолютно безкоштовною.

Тож не прогавте свій шанс затаритись продуктами на тиждень зі знижкою, а також підкупити продуктів на новорічні свята.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: