Skip to content

Пульс на руці був відсутній: у Дніпрі лікарі врятували життя і руку важко пораненому чоловіку

Врятували життя і руку важко пораненому чоловіку - Наше Місто

У Дніпрі лікарі КНП «Міська клінічна лікарня 16» Дніпровської міськради врятували життя і руку важко пораненому чоловіку. Пацієнт отримав важке ножове поранення плеча, внаслідок якого втратив багато крові. Після надання кваліфікованої першої медичної допомоги бригадою швидкої медичної допомоги, з накладеним турнікетом був доставлений в 16-ту лікарню з клінікою гострої крововтрати та відсутністю пульсу на руці. Такі травми є небезпечними для життя та часто призводять до втрати кінцівки, якщо згаяно час до надання кваліфікованої медичної допомоги, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на медзаклад.

Пацієнт при надходженні миттєво був направлений до операційної, де бригада у складі судинного хірурга та травматологів вчасно провела хірургічну реконструкцію перерізаної плечової артерії. 

Лікарі відділення реанімації доклали професійних зусиль для стабілізації його стану після операції та відновлення крововтрати.

Пульс на артеріях та кровопостачання кінцівки на фоні проведеного лікування відновилися.

 Врятували життя і руку важко пораненому чоловіку - Наше Місто

 Зараз завдяки зусиллям команди спеціалістів пацієнту вже краще. Він не тільки залишився живим, але і не втратив руку, незважаючи на значну загрозу.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: