Skip to content

Безкоштовні консультації: у Дніпрі на базі «Прозорого офісу» відкрили Центр підтримки бізнесу

Безкоштовні консультації бізнес-експертів щодо ведення та розвитку власної справи тепер можна отримати у Дніпрі. На базі «Прозорого офісу», що на Слобожанському проспекті, відкрили Центр підтримки бізнесу. Детальніше про його роботу розповідає сайт «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Новини Дніпра: центр підтримки бізнесу - Наше Місто

Серед іншого йдеться про такі напрями як банківська галузь, маркетинг, галузь продажів, просування бізнесу, бухгалтерський облік, системний розвиток компаній тощо. Також можна отримати інформаційну допомогу у своїй сфері зайнятості.

«Центр підтримки бізнесу — це осередок для комунікації з підприємцями. Тут вони можуть отримати додаткові знання, інформацію, зокрема й щодо різних грантових програм та проєктів для бізнесу. Бізнес-експерти, які консультують, також залучені в реалізації навчального курсу «Бізнес UA. New level» у рамках проєкту Dnipro&Relocate для бізнесу Дніпра, зокрема й релокованого до міста. Цей проєкт організований міською радою спільно з Агентством системного продажу Альони Сафонової в рамках реалізації гранту за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Тож запрошуємо до центру підприємців. Із радістю допоможемо», — підкреслила начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення ДМР Ірина Журавльова.

Голова спілки підприємців Дніпропетровщини Олег Григоренко зазначив, що це гарна ідея.

«Вже давно плідно співпрацюємо з міською владою щодо підтримки та розвитку підприємницької діяльності у Дніпрі. Впевнений, що, звернувшись до цього центру, підприємці отримують вичерпну інформацію щодо ведення власної справи».

До центру можуть звертатися і представники релокованого бізнесу або ті, хто тільки має намір перевезти його до Дніпра. Їх теж проконсультують, скоординують.

Директор Українського науково-дослідного інституту скла Олександр Марічев звернувся до дніпровського Центру підтримки бізнесу. Чоловік планує релокувати підприємство з Костянтинівки до Дніпра.

«Поступово вже розпочали цей процес. Вже уклали договір оренди. Нині ж постала потреба у грантовій підтримці, аби фізично перевезти до Дніпра обладнання, архіви тощо. Тож звернулися до Центру підтримки бізнесу, аби проконсультуватися. Це дуже зручно, що є таке місце, де можна отримати інформацію щодо ведення бізнесу», – сказав Олександр Марічев.

У центрі підтримки бізнесу створили і муніципальний мініковоркінг (4 робочих місця). Тут підприємці, представники релокованого бізнесу можуть безкоштовно працювати певний час.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: