Skip to content

Навчальний рік 2023-2024 у Дніпрі: коли у школах ввімкнуть опалення

У Дніпровських школах знову лунають дитячі голоси. Справа в тому, що   закінчилися осінні канікули, які тривали тиждень. Тож з понеділка діти повернулися за парти. На вулиці панує тепла погода і опалення ще не увімкнули. Коли дадуть тепло закладам освіти, повідомила директорка департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенія Сушко, пише «Наше Місто»

«Місто планує розпочати опалювальний сезон, як тільки середньодобова температура буде нижча за +8 градусів за Цельсієм щонайменше 3 доби. Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради надав комунальному підприємству КП «Теплоенерго» ДМР, що забезпечує опалення в місті, перелік закладів, які працюють офлайн (ті, що мають укриття) для першочергового підключення. На сьогодні це 27 садочків та 106 шкіл», – повідомила Ксенія Сушко.

За її словами, все буде залежати від ситуації з енергосистемою. Теплові котельні працюють від електроживлення, то ж якщо енергосистема працюватиме вправно, заклади будуть забезпечені теплом.

«На сьогодні інформація щодо графіків відключень не надходила, то ж повертаємося до навчання в звичайному режимі. Трохи менше ніж 2 місяці до Нового року та новорічних канікул. Бажаю цікавого та плідного навчального процесу всім учасникам», – резюмувала Ксенія Сушко.

Категорія: ЖКГ, Навчальний рік 2023/2024, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: