Skip to content

Шаурма в домашніх умовах: простий і бюджетний рецепт

Шаурма – дуже ситна і смачна закуска, яка підкорила серця багатьох гурманів. Її легко приготувати і в домашніх умовах з лаваша у мікрохвильовці, на сковороді або в духовці. З начинкою можна експериментувати і додавати улюблені продукти, пише «Наше Місто».

Інгредієнти:

  • 4 листа лаваша;
  • 0,5 кг курячого м’яса;
  • 3-4 свіжих огірка;
  • 3-4 помідора;
  • 200 г білокачанної капусти;
  • 3-4 картоплини;
  • 250 г сиру твердого сорту;
  • 7 ст. л. майонезу;
  • 7 ст. л. кетчупу;
  • олія соняшникова рафінована;
  • кухонна сіль і суміш перців.

Приготування:

М’ясо курки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо м’ясо на рафінованій олії до готовності.

Картоплю чистимо, промиваємо і шаткуємо соломкою. Обсмажуємо до готовності.

Капусту шаткуємо звичайним способом.

Огірочки промиваємо та нарізаємо соломкою.

Томати промиваємо, обсушуємо і теж нарізаємо соломкою.

Сир натираємо на тертці.

Кетчуп з’єднуємо з майонезом і перемішуємо до однорідності.

Отриманим соусом щедро змащуємо лаваш.

Тепер нам потрібно начинку викласти шарами. Спочатку – куряче м’ясо, потім огірочки та помідори, потім капуста, картопля і останнім розподіляємо сир.

Акуратно згортаємо лаваш в рулет.

Відправляємо шаурму в мікрохвильову піч на 4-5 хвилин.

Новини Дніпра: рецепт домашньої шаурми - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: