Skip to content

У Новомосковську розпочали голосування за нову назву міста: які є варіанти

Ксенія Куземко

У місті Новомосковськ Дніпропетровській області  розпочалася процедура голосування для вибору нової назви міста. Місцевим мешканцям запропоновано обрати один із трьох варіантів для майбутньої назви міста. Про це повідомляє у Фейсбуці міський голова Сергій Рєзнік, пише «Наше місто».

Пропонується три варіанти нової назви: Новосамарськ, Новоселиця, Самар.

Голосування відбудеться онлайн через платформу e-dem та офлайн.

Як проголосувати онлайн?

Для участі в голосуванні необхідно спочатку зареєструватися на веб-сайті. Для верифікації своєї особи, можна використовувати електронний підпис або BankID, якщо у вас є банківська карта в одному з банків. Після цього потрібно вказати місце своєї реєстрації.

Важливо відзначити, що голоси в даному голосуванні буде мати можливість віддати лише ті особи, які мають місце “прописки” в міській громаді Новомосковська.

Але проголосувати на платформі e-dem можна вже зараз.

А для тих, хто не має банківського рахунку, існує можливість взяти участь у голосуванні, заповнивши  бюлетень на одній з точок голосування. Ці точки будуть розташовані в приміщеннях місцевих шкіл, а також в ПК “Металургів” та БК ім. Олеся Гончара. Перелік адрес та графік роботи цих місць буде опублікований в понеділок.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: