
Наливний яблучний пиріг, ніжний та запашний! Рецепт смачного та швидкого у приготування пирога пропонує спробувати сайт «Наше місто».
Інгредієнти, знайдуться у кожної господині:
- 2 яйця;
- 150 гр. цукру;
- 80 гр. вершково масла (розтоплене);
- 150 мл. молока;
- 220 грамів борошна;
- 5 г розпушувача;
- дрібка солі;
- 1 яблуко;
- 1 груша.
Приготування:
Яйця, цукор та сіль злегка збити у великій мисці. Додати молоко та розтоплене вершкове масло. Перемішати до однорідності.
Додати борошно та розпушувач, замішати тісто.
Форму діаметром приблизно 25 сантиметрів вистелити пекарським папером, посипати цукром та висипати нарізані кубиками яблуко а грушу.
Зверху вилити тісто та розрівняти по формі.
Духовку розігріти до 180 градусів, випікати 35 хвилин.
Готовий пиріг перевернути на тарілку та посипати цукровою пудрою.
Смачного!