Skip to content

Будинок-гарбуз та «Нора Хоббіта» ціною в місячну зарплату: скільки коштує ретрит неподалік Дніпра

Будинок-гарбуз та «Нора Хоббіта» ціною в місячну зарплату: скільки коштує ретрит неподалік Дніпра

У великому місті, де кожен день наповнений турботами, шумом та метушнею, іноді дуже важливо віддалитися на деякий час від щоденних турбот та дати собі можливість перезавантажитися. Щоб відновити сили та насолодитися митями спокою, дедалі більше людей обирають відпочинок за містом. Тихі та спокійні місця без міської метушні дарують незабутні враження та можливість розслабитися під гарні ландшафти природи. Як обрати відпочинок недалеко від міста та скільки це буде коштувати, розповість «Наше місто».

Наразі стають все більш популярними невеликі будиночки за містом, які поєднують у собі комфорт та незабутню атмосферу. Такі невеликі оселі – найкращий спосіб відірватися від повсякденності, насолодитися свіжим повітрям, відчути себе ближче до природи та знайти той довгоочікуваний відпочинок від гуркоту міського життя.

Проте, важливим при виборі відпочинку залишається невелика кількість витраченого на поїздку часу. Тож, для вибору заміського відпочинку пропонуємо розглянути невеликі комфортні будиночки, які знаходяться за декілька кілометрів від Дніпра.

СКАНДИ А-ФРЕЙМ

Комфортний та атмосферний трикутний будиночок для відпочинку родини. Будинок розрахований на 2 дорослих або родину з маленькими дітьми.

У будиночку є спальне місце на першому та другому поверсі, санвузол, душ, проектор та Wi-Fi.

Таке цікаве житло здається в оренду як погодинно, так і подобово. На закритій території також є мангал, вогнище та SPA-джакузі просто неба. Паркувальне місце є прям у дворі.

Така база відпочинку знаходиться в 9 кілометрах від 12 Кварталу Дніпра.

Вартість

Відпочити добу коштуватиме 4000 гривень + 1000 спа-джакузі.

Глемпінг «Oblaka»

Оригінальні куполи для відпочинку родини або кола друзів. Oblaka пропонують 3 види куполів для відпочинку: купол Loft вміщає 2 особи, Modern також на 2 людей та купол Classic, що розрахований на 4-6 осіб.

У куполах знаходяться:спальне місце, мінікухня, ванна кімната, кондиціонер, тераса з обіднім столом. У великому куполі є ще окрема спальня, ліжко на другому поверсі, розкладний диван. Також на території є басейн та мангал.

База знаходиться за 5 кілометрів від Дніпра.

Вартість

Купол Loft для 2 осіб коштує 4000 гривень за одну ніч.

Купол для 2 осіб Modern коштує 4000 гривень за ніч.

Купол Classic для 4-6 осіб коштує 6000-8000 гривень за ніч.

Kodaky Glamping & Spa

Відпочинок у цікавих куполах з карпатським чаном. База відпочинку пропонує два будиночки-куполи з кухнею, ванною кімнатою та спальним місцем. Один будиночок вміщає до 4 осіб. На території також можна насолодитися спа-відпочинком у карпатському чані.

База розташована на Старий Кодаках.

Вартість

Відпочити добу коштує від 3800 гривень.

Ecopark VII NEBO

База відпочинку «Сьоме небо» пропонує великий вибір оригінальних будиночків.

Тут є будинок-яйце, дерев’яний будинок, весільний, лісний, казковий будинок-гарбуз та дім Хоббіта. Особливість такої бази відпочинку в тому, що кожне житло має свій неповторний стиль та атмосферу.

У всіх будиночках та номерах є Wi-Fi, косметичний набір, халат, капці, фен, ваги та сейф для зберігання. Також на території є 3 басейни, баня на дровах, ресторан, велосипеди для активного відпочинку.

База знаходиться в лісі, у селі Обухівка, що біля міста.

У вартість номерів входить сніданок та басейн. Про ціну кожного з будиночків потрібно домовлятися з консультантом.

Будинок-гарбуз та «Нора Хоббіта» ціною в місячну зарплату: скільки коштує ретрит неподалік Дніпра

Категорія: Новини Дніпра, Рубрики, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: