Skip to content

Наполеон без випічки всього за 20 хвилин: дуже простий рецепт

Ксенія Куземко

Наполеон – один з найпопулярніших класичних тортів, але не всі господині сьогодні можуть викроїти час на розкочування коржів і складний крем. Саме тому популярністю користуються швидкі рецепти “а-ля Наполеон”. Як приготувати торт «Наполеон» без випічки – читайте в матеріалі «Наше місто».

Рецепт:

  • Пісочне печиво (до кави або до чаю) – 750 гр
  • Молоко – 900 мл
  • Вершкове масло – 0,5 пачки
  • Борошно – 5 столових ложок з гіркою
  • Яйця – 4 шт
  • Ванільний цукор

Спосіб приготування

З’єднати цукор, яйця, борошно та ванільний цукор. Все добре перемішати та влити тепле молоко.

Перелити наш майбутній крем для торта Наполеон в каструлю з нержавіючої сталі і поставити на маленький вогонь.

Варимо крем, поки він повністю не загусне. Обов’язково помішувати.

Коли крем охолоне, додаємо вершкове масло і швидко перемішуємо.

У велике глибоке блюдо викладаємо пісочне печиво, поливаємо рясно кремом, далі знову печиво і крем.

Залишаємо 4 печенюшки і подрібнюємо в блендері. Посипаємо верх торта Наполеон пісочної крихтою і відправляємо в холодильник.

За матеріалами glavred.net

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: