Skip to content

Залишились мати, син та сестри: внаслідок тяжкого поранення помер Герой з Дніпропетровщини

Війна приносить із собою чимало горя і біди. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній. Сьогодні в селищі Губиниха Новомосковського района вшанували пам’ять та проводили в останню путь захисника України Тимофія Чернявського. Про це повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на допис Ігоря Гуртового.  

Молодший сержант, гранатометник механізованого підрозділу, Чернявський Тимофій Вадимович 1983 р. н., помер у лікарні у місті Дніпро 10 жовтня внаслідок важкої контузії.

Герой пішов на фронт з перших днів повномасштабної агресії рашистів. Він до останнього подиху був вірний присязі та українському народові.

Тимофій був справжнім патріотом України, мужнім воїном і вірним побратимом, а ще – турботливим сином, батьком, люблячим братом, гарною людиною, готовою завжди прийти на допомогу. У воїна лишилась мати, син, сестри.

Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Вічні йому Слава і Шана! Вічна Пам‘ять всім полеглим за Україну!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: