Skip to content

Названо знаки Зодіаку, у яких почалася “чорна” смуга: кому не пощастить

Ксенія Куземко

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких загрожують неприємності у справах. Вони можуть призвести до бідності або до втрати значної суми грошей. Про це пише «Наше місто» з посиланням на УНІАН.

Овен

Під час цього періоду рекомендується утримуватися від раптових та різких висловлювань, оскільки існує ризик, що інші люди можуть не зрозуміти вас. Така поведінка може призвести до конфліктів і, навіть, серйозних скандалів. Для вашого власного комфорту і спокою краще тримати язика за зубами та уникати гострих висловлювань. Радимо спрямовувати свою енергію на позитивні емоції, щоб привертати до себе позитивних людей.

Рак

У Раків можуть виникнути певні труднощі у стосунках з близькими людьми. Однак важливо пам’ятати, що це ваші родичі та близькі, і вони не заслуговують на негативне ставлення з вашого боку. Пригадайте собі приказку про те, що не варто плювати в колодязь, з якого ви ще будете пити. Тому намагайтеся керувати своїми емоціями та уникати конфліктів з рідними.

Терези

Терези потенційно можуть стати мішенню для шахраїв. Отже, рекомендується дуже обережно ставитися до телефонних дзвінків, сумнівних кредиторів, пропозицій швидких грошей і інвестицій. Можливо, наразі краще відкласти всі свої фінансові рішення і зачекати на більш відповідний момент для їх використання.

Козоріг

Козероги можуть зіткнутися з великою кількістю завдань у середині жовтня, і вам може довестися працювати неустанно. Це може викликати стрес та навіть депресію, але якщо ви налаштуєтеся позитивно і зробите все можливе, володіючи сильною волею, ви зможете впоратися з цими завданнями значно швидше.

Риби

У Риб можливі непорозуміння з партнером. Можливо, ви дещо віддалилися один від одного і не знаєте, як далі рухатися відносинами. З’ясування внутрішніх почуттів може бути важким завданням, і розмови можуть не допомогти вирішити ситуацію. Тому варто розглянути можливість подальшого розвитку ваших відносин.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: