Skip to content

Астролог назвав знаки Зодіаку, на які чекають зміни у жовтні

Ксенія Куземко

Гороскоп на жовтень прогнозує для всіх представників знаків Зодіаку важливий, напружений і активний місяць. Деяким доведеться прийняти складне рішення та покращити своє життя, інших очікують випробування, а когось цього місяця чекає важливий життєвий урок. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на РБК Україну.

Телець

На даному етапі вашого життя важливим уроком є вміння відмовитися від жорсткості розвинути безцінну якість адаптивності. Космічні сили згуртувалися на користь змін, і цей період вимагатиме від вас відпустити суворий контроль на користь гнучкості.

Рак

Середина осені поставить перед вами дуже важливе завдання – розвинути мистецтво любові до себе. За натурою Раки – це люди, які виявляють турботу та співчуття назовні, до інших людей. Але тепер настав час навчитися щиро дбати про себе самого.

Терези

Ваш цінний урок у жовтні – навчиться створювати та підтримувати здорові кордони. Встановлення кордонів – це не акт егоїзму, а скоріше засіб захисту вашого благополуччя і забезпечення того, щоб до вас ставилися з повагою і турботою, на які ви заслуговуєте.

Козеріг

Всесвіт вам запропонує цінний урок, в основі якого лежить вміння всім серцем приймати позитив у своєму житті. Реалізм займає велике місце у поворотах вашої долі, але вам варто також вирощувати сад оптимізму у своєму серці.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: