Skip to content

Осінній коридор затемнень: чого чекати дніпрянам та що робити заборонено

Осінній коридор затемнень: чого чекати дніпрянам та що робити заборонено

Коридор затемнень – магічний час для медитації, ритуалів, та загадування бажань. Проте цьогоріч цей період може бути досить складним для людей. Що можна робити, а що категорично заборонено, – розповість сайт «Наше місто».

Повня 29 вересня відкриє коридор затемнень довжиною в 14 днів. Коридор затемнень – це період переходу від Повного місяця до Молодика або навпаки. Сонячне затемнення відбувається в Повний місяць, а Місячне затемнення – в Молодий. Цей час вважають не найсприятливішим періодом.

14 жовтня настане кільцеподібне сонячне затемнення. В цей день Місяць перекриє центральну частину Сонця, залишаючи видимими краї сонячного диска, що створюють корону навколо Місяця.

Під час такого сонячного затемнення Місяць має закрити собою приблизно 90% Сонця, а «вогняне кільце» буде видно на смузі довжиною 190-220 кілометрів. Це явище буде помітним лише в деяких штатах США, країнах Центральної Америки, а також у Колумбії та Бразилії, причому не більше 5 хвилин.

В останній день коридору затемнень, 28 жовтня, відбудеться часткове місячне затемнення. Це астрономічне явище, у якому лише частина Місяця перебуває у тіні Землі.

Затемнення виникає тоді, коли між Сонцем та Місяцем стає Земля. Таким чином сонячні промені перекриваються нашою планетою і не потрапляють на Місяць. Однак, через те, що затемнення буде неповним, частина променів потраплятиме на Місяць. Таким чином можна буде побачити, як Місяць поступово занурюється в земну тінь і потім поступово виходить із неї. Часткове місячне затемнення 28 жовтня 2023 року буде повністю видно над Європою, Азією та Африкою.

Як розповідають астрологи, затемнення символізують зміну енергії та подій.

Тому такі дні можуть впливати на прийняття рішень та наш емоційний стан.

Езотерики використовують затемнення як час для глибокої медитації та внутрішнього розвитку. В цей період можна використати для зосередження на власних емоціях, мисленні та духовному зростанні.

Проте езотерики також вважають, що в цей період варто дотримуватися певних порад, які будуть застерігати від негативного впливу коридору затемнень:

  • варто уникати проявів негативних думок та емоцій;
  • уникати ризикованих дій;
  • не поспішати з прийняттям важливих рішень.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: