Skip to content

Не роздягатися і не палити свічки: Укрзалізниця ввела нові правила для пасажирок жіночих купе

Влітку поточного року «Укрзалізниця» запровадила у декількох потягах жіночі купе. А вже на початку осені компанія-перевізник звернулася до пасажирок з проханням дотримуватись певних правил під час поїздок. Про це пише ЦТС, повідомляє  «Наше Місто».

Серед іншого, жінкам радять помірно користуватися парфумами. Також є рекомендація утриматися від паління та вживання алкоголю. Натомість пасажиркам пропонують он-лайн бібліотеку та традиційний чай.

Також встановлено правила, згідно з якими чоловікам не дозволено заходити до жіночих купе. У випадку супроводу пасажирок, чоловік має доставити речі лише до дверей. Мова йде про право інших жінок на особистий простір.

Також в УЗ нагадали, що у загальних зонах вагона ведеться відеоспостереження, тому дівчат просять одягатися у купе та «не додавати відеозаписам пікантності».

«Ми цінуємо бажання пасажирок створювати затишну атмосферу, але просимо не запалювати свічки в купе. Затишно палаючий потяг, боїмося, не порадує решту пасажирів», – додали в компанії.

У разі порушення правил просять повідомляти у додатку УЗ, у чат-боті організації в Telegram або за телефоном 0-800-503-111.

У мережі з гумором відреагували на нові правила проїзду.

Новини Дніпра: обмеження в жіночих купе - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: