Skip to content

Подолати кризу допоможе театр: у Дніпрі відбулась прем’єра вистави «Люче і Фелікс»

До яких тільки заходів не вдаються закохані пари, аби подолати кризу у стосунках. У Дніпрі це можна зробити, поєднавши приємне з корисним. Справа у тому, що вирішити сімейний конфлікт допоможе театральна вистава. Детальніше про це дивіться у сюжеті «Наше Місто».

У Дніпровському академічному театрі драми та комедії відбулася гучна прем’єра. «Люче і Фелікс» за п’єсою Лаури Черняускайте  – театральне видовище, яке розповідає про подружжя на межі розлучення. Злість, пристрасть, ненависть та багато кохання.

Сварки, душевні муки, спогади та образи головних героїв знайомі кожному з нас. Проблеми та кризи, які мучать пару на сцені, відчувала кожна людина, яка закохувалась хоча б раз у житті. Неймовірно, та ця вистава може подіяти як справжня психотерапія. А саме – допомогти глядачам зрозуміти, як подолати кризу у стосунках.

Усі учасники вистави також впевнені, захоплююча та прониклива акторська гра змусить глядачів замислитися над важливими аспектами життя та сприятиме збагаченню їхнього внутрішнього світу.

Прем’єра «Луче і Фелікс» відбулася 23 вересня. Також насолодитися постановою зможе кожен охочий 13 та 14 жовтня. Придбати квитки можна на сайті драмікому.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: