Skip to content

Сонячний Дніпро: осінні барви набережної зачаровують своєю красою

Осінь поступово вбирає природу у яскраві шати. Ця пора року робить рідний Дніпро ще гарнішим, підкреслюючи його настрій. Теплий, сонячний вересень так і шепоче про романтичну прогулянку улюбленою місциною. Особливо гарно зараз на набережній. Вся її краса – у світлинах Валерія Кравченка, пише «Наше Місто».

Набережна Дніпра – найдовша в Європі. Вона має вражаючу довжину в 23 кілометри. Протягом перших десятиліть 1960-х років місто майже зовсім відвернулося від річки, вздовж якої розташовувалися склади та заводи, та використовувало її головним чином для транспортування товарів.

Проте трохи пізніше розпочалася значуща реконструкція набережної. Узбережжя було підсилено, а вздовж нього створили парки, сквери, пляжі. Встановили пам’ятники, фонтани та інші об’єкти інфраструктури.

На сьогоднішній день набережна Дніпра є одним з найпопулярніших місць для відпочинку у місті. Тут можна насолодитися прогулянками, покататися на велосипеді, відпочити на пляжі, помилуватися красою річки, послухати музику або просто розслабитися.

Тож, не зволікайте, беріть з собою, рідних, друзів, колег  і хутчіш милуватися красою!

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: