Skip to content

Смачно поїсти і зробити фото для соцмереж: ТОП атмосферних закладів Дніпра

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

У Дніпрі набирають обертів незвичайні, тематичні та креативні заклади. Просто випити каву чи пообідати – цим нікого не здивуєш. Інша ж справа – зануритися в атмосферу та зробити фото для соцмереж. Які у Дніпрі є заклади з цікавим інтер’єром та винятковою атмосферою, розкаже «Наше місто».

Затишні та атмосферні кав’ярні приваблюють своїм креативним інтер’єром. Так, у Дніпрі з’явилися не просто заклади громадського харчування, а справжні творіння мистецтва. Одні туди приходять випити кави чи поїсти, інші — відчути винятковий настрій закладу.

Для того, аби зробити гарні фото в Інстаграм чи Фейсбук можна завітати до Sunny sity cafе. Інтер’єр кафе створений в рожевому настрої, а автомобіль з квітами став фішкою закладу.

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра
ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

Заклад має свій Інстаграм, тож переглянути меню або замовити доставку можна прямо там. Кафе пропонує перші та другі страви, десерти та напої. Випити філіжанку кави обійдеться щонайменше в 55 гривень, а замовити десерт до неї можна від 60 гривень.

Lila Cake — не менш атмосферний заклад, який обрав для себе бузковий колір настрою. Бузок тут є всюди: ззовні та всередині.

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра
ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

На сторінці в Інстаграм також є меню, за яким можна замовити їжу та напої. Хоч кафе пропонує й перші та другі страви, головними позиціями залишаються десерти: їх тут безліч.

Десерт можна придбати різний: від 30 гривень за зефір чи безе, до 717 торт. Ціна за каву починається з 57 гривень.

Незвичайним та атмосферним місцем в Дніпрі є галерея-кафе Van Gogh. Вже на вході у заклад нас зустрічають картини Ван Гога. Виняткова атмосфера кафе занурює відвідувачів в епоху життя художника. Періодично в галереї відбуваються різноманітні виставки сучасних митців.

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра
ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

Як пишуть в Інстаграмі закладу, мистецтво тут можна скуштувати на смак. Як і попередні кафе, «Ван Гог» має у своєму меню сніданки, перші та другі страви, десерти та напої.

Проте з напоїв заклад надає перевагу саме коктейлям, найдешевший з них коштує 65 гривень. Ціни на десерти починаються з 70 гривень.

Затише та колоритне місце неподалік попереднього — кафе «Черчилль». Тут можна відпочити від міської метушні та насолодитися комфортною терасою, яка виконана повністю з дерева, або ж провести вечір активно та гучно: заклад періодично влаштовую різноманітні вечірки та музичні вечори.

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра
ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

Кафе має 3 поверхи, і до кожного є своє меню, яке також можна знайти в Інстаграмі закладу. Каву в такому закладі можна придбати від 45 гривень за філіжанку. Десерти в кафе змінюються в залежності від місяця та сезону: наразі одна з пропозицій кафе — це млинці з меренгою та персиком за 95 гривень.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: