Skip to content

ТОП-10 найкращих шкіл Дніпра за результатами НМТ

ТОП-10 найкращих шкіл Дніпра за результатами НМТ

Останні роки через пандемію коронавірусу і повномасштабне вторгнення росії школярі були вимушені займатися дистанційно, що не могло не позначитися на якості освіти. Освітяни у Дніпрі зі свого боку зробили все можливе, щоб і онлайн діти навчалися на достойному рівні. У більшості випадків долучилися і батьки, які винаймали для дітей репетиторів. Які з шкіл Дніпра стали найкращими по результатам незалежного мультимедійного тестування, яке останні два роки замінює ЗНО, розповість сайт «Наше місто» з посиланням на рейтинг, складений Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua».

 ТОП-10 найкращих шкіл Дніпра - Наше Місто

Що впливало на місця в рейтингу

  1. Пороговий бал НМТ

Він був значно нижчий, чим в 2022 . На вираховування порогового балу мав вплив «склав / не склав». Як що в 2021 він складав приблизно 7,2 %, то вже в 2023 це значення складало 0,9%. Це дані з української мови

  • Місцезнаходження учнів.

Внаслідок війни багато учнів переїхали до більш небезпечних районів України. А деякі навіть і закордон. І навчалися вже в інших школах.

Чи варто відправляти свою дитину до школи за рейтингом 2023

    Якщо пригадати в яких умовах навчалися наші діти з початку війни, добре вже те, що вони взагалі показали гідні результати в будь-якій школі Дніпра. Життя в умовах постійних тривог та обстрілів завдає багато шкоди через постійний стрес.

     Вплинуло на це також і дистанційне навчання з 2020-го року через пандемію коронавірусу. Адже ми знаємо, що спілкування вчителя з учнями в реальному класі викликає більше емоцій. А це є запорукою гарного засвоєння учбового матеріалу. Тож сподіваємося, що за результатами навчального року 2023-2024 дніпровські школярі покажуть ще кращі результати.

Які місця у рейтингу зайняли інші школи, читайте за посиланням.

Категорія: Навчальний рік 2023/2024, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: