Skip to content

Рецепт сирників з картопляного пюре та сиру: ситні та незвичайні

Ксенія Куземко

Сирники з картопляного пюре виходять дуже пишними та ніжними, а сир всередині відмінно тягнеться. Відмінний варіант перекусу або сніданку, особливо, якщо з вечора залишилося пюре або відварна картопля, пише «Наше місто».

Інгредієнти

  • Картопля – 2 шт
  • Борошно – 80-100г
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Сир моцарелла

Приготування

Очищаємо картоплю від шкірки, нарізаємо на кубики. Викладаємо в каструльку, заливаємо водою і відправляємо варитися до м’якості картоплі. За допомогою товкачки перетворюємо в пюре.

Додаємо сіль, перець, перемішуємо. Висипаємо борошно та формуємо тісто.

Посипаємо робочу поверхню борошном, ділимо тісто на невеликі кульки. Кожну кульку злегка приминаємо і в центр кладемо сир. Збираємо в центрі, защипуємо та формуємо шайбочки за допомогою склянки.

У сковороді розігріваємо оливкову олію, викладаємо наші сирники та обсмажуємо з кожного боку до золотистості.

Подаємо зі сметаною та улюбленою зеленню.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: