Skip to content

Куди звертатись у Дніпрі, якщо ваша близька людина у полоні чи зникла без вісті

Дарина Сухоніс

Що робити, якщо ваша рідна людина зникла без вісті під час військової служби? Або ви вважаєте, що він чи вона потрапили у полон? Бо саме невідомість у такому випадку стає нестерпною, передає “Наше Місто”.

Пані Алла більше року чекала, а три місяці взагалі не знала про долю свого сина. Він пройшов полон і мати його дочекалась, а сьогодні вона допомагає родинам, чиї близькі та рідні потрапили в полон або наразі є зниклими без вісті.

“Громадська організація “Всеукраїнський громадський рух матерів та родичів учасників АТО “Берегиня” створена у квітні 2016 році, я є її головою. Наша діяльність спрямована на допомогу у пошук безвісти зниклих, звільнення українських військовослужбовців, що перебувають в полоні  на тимчасово окупованій території Донбасу, т.з. “ДНР/ЛНР” та допомогу їхнім родинам, оскільки з часом сліди полонених губляться та їх долі залишаються невідомими для близьких і рідних.. З початку повномасштабного вторгнення таких родин стало більше. Попри те, що багато місяців з вашими рідними немає зв’язку, це ще не означає, що людина загинула”, – зазначає Алла Миколаївна.

У “Берегині” вам нандуть психологічну та юридичну підтримку. Телефон для звернень 096 209 79 12

До свята 1 вересня холдинг “Наше Місто” передав для дітей військових канцтовари та шкільні дрібнички.

Наразі в організації є потреба багато потреб, як фінансових так і не вистачає людей, адже «Берегиня» працює на волонтерських засадах

Допомогти можна і донатами:

Картка

4246 0010 0430 5573

Макух Алла Миколаївна

Або

Найменування отримувача: ВГР МАТЕРІВ ТА РОДИЧІВ У. АТО БЕРЕГИНЯ

Код отримувача: 40397441

Рахунок в форматі відповідно до стандарту IBAN: UA273052990000026004050594297 Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Категорія: Архів, Відео, Війна

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: