Skip to content

Мама чула крики: стали відомі подробиці вбивства 16-річної дівчини з П’ятихаток

В ніч на 5 вересня у П’ятихатках було вбито 16-річну дівчину. Стало відомо, що в момент нападу вона розмовляла по телефону і поскаржилася, що хтось її переслідує. За словами місцевих мешканців, сусіди чули на вулиці крики, але не звернули на це уваги. Подробиці трагедії повідомляє ДніпроTV, пише «Наше Місто».

Тіло 11-класниці Лізи, яку жорстоко вбили та згвалтували, знайшли в кущах. Як з’ясувалось, дівчина йшла пізно ввечері додому з роботи. В цей час їй зателефонувала мама. Перше, що почула жінка, це крики: «Ай, боляче». Далі зв’язок обірвався.
Батько дівчини відразу помчав їй назустріч, але не зміг її знайти. Приїхала поліція, родичі та друзі. Почались активні пошуки. Лише близько третьої ночі тіло дівчини знайшли в кущах.

Місцеві кажуть, що це вже не перша спроба нападу на дівчат з метою згвалтування. До цього випадку було сім спроб, але дівчата змогли врятуватись від нападника.

Знайомі Лізи кажуть, що вона була чуйною, вихованою і поводилася пристойно. У її поведінці та одязі не було жодних натяків, які могли б спровокувати насильство. Горе, яке прийшло у сім’ю, сколихнуло все місто П’ятихатки, зазначають у соцмережах.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: