Skip to content

В Дніпрі інспектують укриття: що виявила перевірка Наукового ліцею

В Дніпрі триває перевірки укриттів. Сьогодні чергова по місту інспектувала облаштування сховища, що розташоване в приміщенні Наукового ліцею міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Заступниця директора департаменту соціальної політики Ганна Довготько з’ясувала, що дане укриття працює цілодобово. Біля входу облаштоване місце для чергового, а спеціальні таблички позначають місце розташування сховища. Є один основний вхід/вихід та аварійний вихід.

«Приміщення забезпечено місцями для сидіння, електроживленням, системами водопроводу, каналізації та вентиляції. В наявності запаси питної та технічної води, аптечка, шанцевий інструмент, вогнегасники.
Укриття облаштоване всім необхідним для безпечного перебування дітей та працівників закладу під час навчального процесу у разі повітряної тривоги».

Поза навчальним процесом укриття працює цілодобово та постійно готове приймати людей під час повітряної небезпеки.

 На сьогодні у Дніпрі облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі отримали відповідні акти про придатність для використання. На балансі міста перебуває 191 укриття. Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: