![](https://nashemisto.dp.ua/wp-content/uploads/2023/09/palochky-hlav-1060x583.jpg)
Замість бутербродів на вечерю для всієї родини можна приготувати смажені палички. Це просто, дуже швидко і неймовірно смачно. Рецептом ділиться «Наше Місто» з посиланням на сайт «Господинька».
Цю оригінальну закуску можна зробити з одного стакана кефіру. Для більш насиченого смаку в тісто додаємо начинку. З даної порції продуктів виходить дуже багато паличок, які довгий час залишаються м’якими.
Інгредієнти:
- кефір 250 мл
- сіль 1 ч. л
- цукор 1 ч. л
- яйця 2 шт
- сир 100 гр
- ковбаса 80 гр
- петрушка 10 гр
- борошно 450 гр
- розпушувач 10 гр
Приготування:
У миску з кефіром висипаємо сіль та цукор, розбиваємо яйця і добре перемішуємо лопаткою.
Подрібнюємо петрушку, сир натираємо на маленьких зубцях терки і відправляємо обидва компоненти в кефір.
![](https://nashemisto.dp.ua/wp-content/uploads/2023/09/testo-1060x583.jpg)
Нарізаємо невеликими кубиками ковбасу і додаємо до інших інгредієнтів.
Просіюємо в масу попередньо з’єднані розпушувач і борошно.
Спершу замішуємо лопаткою, потім руками пружне і не липке тісто. Залишаємо на 10 хвилин під харчовою плівкою.
Тісто розгортаємо у великий прямокутний пласт завтовшки не більше 2 мм. Розрізаємо пласт на довгі смужки шириною в 3-4 см.
![](https://nashemisto.dp.ua/wp-content/uploads/2023/09/palochky-1060x583.jpg)
В гарячій олії на сковороді обсмажуємо смужки до золотистої скоринки з кожного боку. Подаємо зі сметаною чи улюбленим соусом.
![Новини Дніпра: рецепт сирних паличок - Наше Місто](https://nashemisto.dp.ua/wp-content/uploads/2023/09/skovoroda-1060x583.jpg)