Skip to content

Скандал у Нікополі: вандали використовують укриття як туалети

У Нікополі невідомі особи чинять ганебні дії в укриттях на зупиночних комплексах. Міська влада повідомляє, що деякі громадяни перетворюють сховища на громадські вбиральні, пише «Наше Місто».

Згідно з повідомленням, у Нікополі біля зупинок громадського транспорту та в місцях з високою інтенсивністю руху людей було встановлено 11 мобільних бетонних укриттів. На жаль, несвідомі мешканці не оцінили таку можливість захисту свого життя та здоров’я. Вірогідно, вони плутають такі укриття з туалетом і використовують їх відповідно.

Тим часом, комунальники прибирають в сховищах, щоб під час повітряних тривог нікопольці могли перечекати реальну загрозу в безпеці.

Неможливо поставити охоронця поряд з кожним укриттям, тож влада Нікополя закликає містян разом покласти край огидній поведінці невідомих осіб.

«Якщо ви побачили порушника порядку, зафіксуйте його на відео чи фото та передайте інформацію на гарячу лінію міської ради на Viber або Telegram: (068) 495 25 84. Отримані фото або відео будуть передані до правоохоронних органів та опубліковані в соцмережах, щоб всі бачили цих «культурних людей», – повідомляє міська влада Нікополя.

Новини Дніпра: у Нікополі забруднюють укриття - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: