Skip to content

Ми покажемо, куди витратили кожну гривню: патрульна з Дніпра про збір і адвокатів

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Збір для патрульних в Дніпрі

Смертельне затримання порушника ПДР, яке відбулось у Дніпрі 29 серпня, стало предметом палких дискусій у суспільстві. Нагадаємо, що суд обрав запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка – домашній арешт на 60 діб. Його постраждала колега відкрила збір на адвокатів і за перший день на рахунку назбиралось більше 800 тисяч гривень. Проте і тут не обійшлось без хейту та скандалів, пише “Наше місто”.

Адвокатка патрульного в своїх соціальних мережах повідомила, що за справу взялась ще ввечері 29 серпня, коли поліцейського було затримано. В її договорі прописано, що свої послуги вона надає безоплатно. Через це на патрульну Анастасію, яка оголосила збір, посипались закиди щодо необхідності фінансової допомоги.

Ми зв’язались з патрульною. Ексклюзивно для нашого сайту Анастасія прокоментувала ситуацію.

Фото зі сторінки патрульної Анастасії

“Збір коштів був початий ще до того, як ми найняли адвокатів. І якщо особисто у мене він один, то у мого колеги, окрім Юлі (яка надає послуги безоплатно – ред.) є ще декілька.

Ми обовʼязково будемо висвітлювати інформацію по всім витратам з цієї банки. Інформацію про це ви побачите  в профілі. 

І зазначу момент особисто від себе. Під час розмови з моїм колегою було прийняте рішення, що після закінчення судових процесів, кошти, що залишаться, ми перерахуємо на фонд дітей, постраждалих від вторгнення російської федерації”, – прокоментувала ситуацію Анастасія. 

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: