Skip to content

Буде суд: коментар адвокатки патрульного, який смертельно поранив водія в Дніпрі

Аліна Рудич

Стомлений війною і сонцем, але сильний і непереможний: Дніпро проводжає останній день літа 2023

Раніше ми повідомляли, що 29 серпня ввечері на проспекті Івана Мазепи патрульний смертельно поранив чоловіка. Поліцейський тричі вистрілив у водія, який при затриманні вів себе неадекватно та, згідно з попередньою інформацією, був у стані алкогольного сп’яніння. Подія набула такого резонансу, що вже 2 дні соціальні мережі не вщухають повідомленнями та коментарями щодо трагедії. Як відомо, правоохоронця затримали за перевищення службових повноважень в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ситуацію прокоментувала адвокатка затриманого патрульного Юлія Сегеда, пише “Наше місто” з посиланням на її відео у ФБ.

“Зараз є тайна слідства, яку я не маю права порушувати. Він затриманий. Буде суд, на якому буде обиратись запобіжний захід. Звісно, моя думка, що немає жодної підстави тримати його під вартою. Буду інформувати по можливості”, – зазначила Юлія Сегеда.

Тим часом справа обростає новими фактами та чутками. Як повідомили РБК Україна, у крові застреленого патрульним чоловіки у Дніпрі виявили алкоголь. За інформацією видання, алкоголь зафіксовано на рівні 2,48 проміле. У сечі – на рівні 2,78 проміле. 

Жінці, яка була за кермом авто в Дніпрі, готується підозра, — повідомили «Схеми» з посиланням на джерела в МВС. Підозру готують за 348 статтею ККУ — посягання на життя працівника правоохоронного органу. Вона передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. 

Наразі офіційних підтверджень даної інформації немає.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: