Skip to content

Азовське море перетворилося на медузний кисіль: у Кирилівці до окупантів додалась ще одна проблема

Азовське море перетворилося на медузний кисіль - Наше Місто

Кінець серпня – початок вересня – оксамитовий сезон на березі Азовського моря. Але вже другий рік через повномасштабне вторгнення у українців немає можливості побувати в улюбленій Кирилівці. Як відомо, частина місцевих мешканців звідти давно виїхала, інші намагаються хоч якось вижити, пропонують житло в оренду відпочивальникам з Мелітополя, Енергодару та інших тимчасово окупованих українських місто. Проте їдуть одиниці. А наразі й ті, що приїхали, тікають з Кирилівки через навалу медуз, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на телеграм-канали, які моніторять життя в селищі.

Незважаючи на жарке літо, цьогоріч медузи дошкуляли пляжникам значно менше, ніж у попередні роки. Проте у середині серпня ситуація кардинально змінилася. Їх стало дуже багато.

 Азовське море перетворилося на медузний кисіль - Наше Місто

Масово плавають у воді, гниють на березі. Прибирати трупи навіть ніхто і не намагається. Окупантам байдуже. Вони віджали майже всі готелі і бази відпочинку з басейнами і проводять увесь час там.

А місцеві кажуть, що туристів настільки мало, що витрачати сили і пальне на прибирання медуз ніхто не хоче. З кожним наступним днем окупації колись заможна і популярна Кирилівка перетворюється у глухе село, де ввечері на вулиці не зустрінеш ні душі…

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: