Skip to content

Ніжна запіканка з кабачків та фаршу: рецепт неймовірної страви

Ксенія Куземко

Запіканка з кабачків із фаршем — це проста в приготуванні, але надзвичайно апетитна страва. Якщо хочете потішити рідних чимось смачненьким на вечерю, обов’язково скористайтеся цим рецептом, пише «Наше місто».

Інгредієнти

  • Кабачки – 3 шт.;
  • Сіль – 1 ч.л.;
  • Фарш – 500 г;
  • Морква – 1 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Кріп – пучок;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Сир – 150 г.

Приготування

Видаляємо у кабачків плодоніжки, подрібнюємо на великих різцях тертки. Солимо кабачкову суміш і залишаємо на кілька хвилин.

Далі віджимаємо від кабачків зайву рідину. Додаємо до них фарш.

Подрібнюємо на тертці моркву, дрібно нарізаємо цибулю. Викладаємо подрібнені овочі до кабачкової маси. Давимо і дрібно шаткуємо часник, викладаємо в миску

Розбиваємо туди яйця, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю, додаємо нашаткований кріп.

Ретельно перемішуємо всі компоненти, викладаємо у форму для запікання.

Готуємо фарш із кабачків у духовці при 180 градусах півгодини. У цей час натираємо сир, посипаємо готову страву.

Відправляємо запіканку до духовки додатково на 10 хвилин.

Виходить ароматна і дуже ситна страва. Кабачки у ній відмінно розкривають свої смакові якості разом із м’ясом.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: