Skip to content

У Дніпрі демонтували скандальний ресторан Хоум Парк

Прекрасний пейзаж у парку Шевченка тепер доступний містянам. У Дніпрі здійснили законний демонтаж скандального ресторану “Хоум Парк”. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний.

Тимчасові споруди ресторану “Хоум Парк”, що був об’єктом скандалу через його незаконне розташування на публічній землі в чарівному парку Дніпра, були демонтовані комунальними службами 23 серпня з повною відповідністю до закону. Демонтаж відбувся відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради Дніпра.

Як відомо, власники ресторану, які таємно зайняли значну частину панорамного майданчика у парку ім. Шевченка, не володіли необхідними документами для влаштування цих споруд. Проте вони рішуче заробляли, використовуючи міську землю та захоплюючий краєвид.

Спочатку відповідні муніципальні служби видали вказівку власникам закладу щодо усунення порушень, пов’язаних з незаконним захопленням частини території майданчика в парку ім. Шевченка. Проте, незважаючи на це, ресторатори приховувалися від цих законних вимог.

У квітні міська рада вирішила провести демонтаж незаконних конструкцій, оскільки власники закладу ігнорували вимоги. В цей період власники ресторану ініціювали два судові процеси, що призвело до випуску сумнівних судових рішень, тимчасово ускладнюючи процес демонтажу та дозволяючи їм продовжувати використовувати міську землю.

Втім міська рада Дніпра перемогла та домоглася справедливості в судах апеляційної інстанції. Зараз рішення міської виконавчої ради про демонтаж незаконних споруд є законним і обґрунтованим. Начальниця юридичного відділу КП “Дніпровські активи” ДМР, Ірина Сергєєва, підкреслює, що це рішення ґрунтується на законі, і на цій підставі муніципальні служби провели демонтаж тимчасових споруд та конструкцій ресторану.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: