Skip to content

За вуха не відтягнеш: ароматні сирники за бабусиним рецептом

Сирники люблять як діти, так і дорослі. Це ідеальний сніданок, оскільки він не тільки поживний, а й корисний. Існує безліч рецептів сирників на будь-який смак. Сайт «Наше Місто» пропонує вам простий та бюджетний спосіб приготування цієї страви.

Інгредієнти:

  • Сир 9% жирності – 700 г.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Ваніль – за бажанням
  • Манна крупа – 3 ст.л.
  • Борошно
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

У миску вбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор, ваніль за бажанням і все добре перемішуємо, додаємо сир і виделкою добре перемішуємо, розбиваючи грудочки і змішуючи всі інгредієнти, додаємо манну крупу і теж добре з’єднуємо.

Cottage cheese in a wooden bowl

Накриваємо харчовою плівкою і даємо постояти 30-40 хвилин, щоб манка набрякла.

Формуємо сирники, обвалюємо їх в борошні і з допомогою склянки надаємо їм форму на присипленій борошном поверхні.  Кладемо сирник на стіл, накриваємо склянкою і круговими рухами округляємо їх, щоб вони були рівними та красивими.

Новини Дніпра: рецепт ароматних сирників - Наше Місто
sweet cheesecakes on a wooden board in flour before frying

У сковорідку наливаємо олію, добре нагріваємо, викладаємо сирники, вогонь робимо трохи нижче середнього і обсмажуємо по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум’яної скоринки. Можна прикрити не щільно кришкою, після того, як перевернете.

Сирники виходять дуже соковиті та смачні. Подавайте їх зі сметаною або медом.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: