Skip to content

Електронне бронювання місця для поховання: у Дніпрі розповіли, як працює послуга

Новини Дніпра: Електронне бронювання місця для поховання

У Дніпрі запрацювала система електронного бронювання місця для поховання. Впровадити такий сервіс профільному департаменту доручив міський голова Борис Філатов аби виключити корупційну складову. Аби перевірити виконання доручення мера та роботу електронної послуги черговий по місту Андрій Пригожин відвідав ЦНАП «Правобережний».

«Дніпро – єдине місто в Україні де запущена така послуга. Скористатися сервісом можна, як онлайн на сайті (https://ritual.dniprorada.gov.ua), так і завітавши до ЦНАП або управлінь соціального захисту населення міста. Департамент інформаційних технологій провів навчання з усіма співробітниками ЦНАП та управлінь соціального захисту, які працюють із системою. Вони отримали інструкції та підключені до чату інформаційної підтримки, який цілодобово може надавати консультації з приводу роботи цієї системи. Під час чергування я переконався, що система працює справно», – зазначив Андрій Пригожин, директор департаменту інформаційних технологій ДМР.

Сума бронювання місця для поховання – 2605,10 грн. Після підтвердження оплати та отримання квитанції необхідно звернутися до КП «Ритуальні послуги» та укласти договір. З собою необхідно мати паспорт замовника поховання, довідку про причину смерті та свідоцтво про смерть. На сьогодні бронювання доступно на кладовищі по вул. Мукачівській та вул. Богуна.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: