Skip to content

Смерть дівчини після мамопластики в Кривому Розі: з’явились шокуючі подробиці

Ксенія Куземко

У червні цього року в місті Кривий Ріг трапилася трагічна подія – померла 22-річна Аліна Мухіна після проведення пластичної операції на грудях. Спочатку вважалось, що причиною її смерті стало отруєння медичними препаратами. Однак пізніше встановилося, що насправді дівчина померла через септичне ураження організму. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на “Свої. Кривий Ріг“.

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, цей випадок виявився ускладненим через поширення поліорганної недостатності.

Після хірургічного втручання у Аліни спостерігалися гнійно-некротичні зміни в області післяопераційних ран на грудях. Водночас в неї почала швидко прогресувати анемія, а всі внутрішні органи збільшилися через септичний процес.

Важливо зазначити, що не було виявлено ознак серйозних ускладнень, пов’язаних з гострим отруєнням під час розтину тіла. Зокрема, у лікарні, де було проведено операцію, було заявлено, що найбільш вірогідною причиною смерті Аліни було інтоксикація медикаментами.

Лікар-патологоанатом, який займався розтином, зазначив, що йому не надали медичну документацію з періоду передопераційного обстеження. Деякі результати лабораторних аналізів під час госпіталізації Аліни також викликали сумніви в нього. У звʼязку з цим спеціаліст вважає за необхідне провести комісійну експертизу.

У той же час хірург Яков Яковіді, який виконував операцію на Аліні, продовжує свою медичну практику в лікарні та здійснює хірургічні втручання.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: