Skip to content

Оренда квартири у Дніпрі: які ціни влітку і чого очікувати восени (Відео)

Ксенія Куземко

Одним з найпоширеніших варіантів житла в Дніпрі є оренда квартир. Влітку ціни на квартири у нашому місті, зазвичай, підвищувалися завдяки іноземним студентам. Проте чи змінилося це під час повномасштабного вторгнення – читайте в матеріалі «Наше місто».

Останні кілька років у Дніпрі не спостерігається сезонних коливань в сфері оренди житла. Це явище почалося за часів поширення коронавірусу і було посилене повномасштабним вторгненням в Україну. Хоча наявний попит на житло все ще існує, він не поширюється на всі сегменти ринку оренди.

Ще до початку пандемії коронавірусу, у літній сезон завжди збільшився попит на квартири в Дніпрі. Здебільшого його створювали студенти, які приїжджали з різних міст та країн. Водночас, наразі сезонні коливання не мають значного впливу на попит. Дніпрянам необхідно бути обережними з людьми, які намагаються переконати у протилежному.

Наразі попит на дороге житло в Дніпрі формується головним чином благодійними організаціями з-за кордону. Основна причина — оренда квартир для волонтерів.

Експерти зауважують, на заході Україні попит на оренду житла щодня зростає, на відміну від центральних та східних областей країни. Зокрема, у Дніпрі ринок оренди  найближчим часом буде стабільним та без значних змін.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: