Skip to content

Батьки втратили єдиного сина: в Запорізькій області загинув Герой з Дніпропетровщини

Україна продовжує втрачати своїх найкращих синів та доньок. І Дніпропетровська область – не виключення. Сумна звістка надійшла на цей раз до Нікопольщини. Загинув Соляник Олександр Леонідович. По це повідомляє Інтерпайп Ніко Тьюб, пише «Наше Місто».

Олександр – навідник 46-ої аеромобільної бригади – загинув 10 серпня в результаті вогнепального осколкового поранення під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу с.Роботине Запорізької області.

Рядовий Соляник призваний на службу до лав ЗСУ 25 грудня 2022 року. За час служби виконував бойові завдання на лінії зіткнення із противником в Донецькій та Луганській областях. До військової служби Олександр 15 років старанно виконував обов’язки налагоджувальника обладнання дільниці з виробництва нарізних труб ТЦ-6 ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ. Колеги та керівництво пам’ятатимуть його як доброзичливого та сумлінного працівника.

В рідному селі Олексіївка Нікопольського району у Олександра залишились батьки-пенсіонери та рідна сестра. Допомогти родині можна, перерахувавши кошти на картку «Приват Банк» сестри:

5168 7574 1515 6944 (Гаврилюк Юлія Леонідівна)

Вічна пам’ять і слава Герою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: