Skip to content

Екзотичні домашні тварини у Дніпрі: як уживаються люди з мавпою та леопардом

Ксенія Куземко

Леопард, мавпа, ворон, паличник — їх знає кожен, проте в якості домашніх улюбленців такі екземпляри мало хто наважується утримувати. Але є сміливці, які ризикнули і зробили екзотичних тваринок частинкою своєї родини. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на DniproTV.

Леопард, мавпочка, ворон, собака,  бенгальський кіт. Всі вони — домашні улюбленці Олександра.

Найекзотичнішим є леопард Зевс. Він потрапив до родини з харківського розплідника. Дворічний Зевс з’їдає приблизно 2 кілограми м’яса на день. Полюбляє курячі крила та серця.

Основна складність для господарів — велика кількість уваги, яку потребує тваринка. Із Зевсом гуляють кожного ранку. Взимку — вночі.

Мавпочка Алекс — ще один домашній улюбленець Олександра. Він схожий на малечу. Їсть дитяче харчування та потребує памперси. Дружелюбний, проте полюбляє обурюватися, кусатися та провокувати леопарда.

Бенгальському котику Олександра – 5 років. За цей час його двічі викрадали, проте повертали за винагороду. 

Рішення завести екзотичних тварин з’являється не тільки у дорослих, але й у підлітків. Аня з дитинства захоплюється незвичайними домашніми тваринами.

У свої 14 мала метеликів, равликів, богомолів. Зараз піклується про паличників. Перші комахи Ані з виду «Несподіваний». Їх у неї — найбільше.

Паличника Лимонку Аня придбала у Польщі, куди дівчина евакуювалася на початку повномасштабного вторгнення.  Цей вид дівчинка хотіла давно придбати, проте не могла знайти його в Україні. Батьки повністю підтримують бажання дитини піклуватися про екзотичних улюбленців. Наступний бажаний улюбленець для Ані — хамелеон. Пізніше, можливо, наважиться і на віслюка.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: