Skip to content

Апетитно та дуже смачно: найпростіший рецепт запечених курячих гомілок на шпажках

Ксенія Куземко

Куряче м’ясо – найпопулярніший продукт, бо є універсальним та досить швидко готується. Це виручає, коли треба зробити просту, але смачну страву. Кореспондент «Наше місто» пропонує запекти курячі гомілки на паличці.

Інгредієнти

  • курячі гомілки
  • картопля
  • соєвий соус
  • гірчиця
  • кетчуп
  • солодка паприка
  • чорний мелений перець
  • часник
  • гострий перець

Приготування

Маринуємо курку. Сіль, чорний мелений перець, гострий перець, солодка паприка, часник, соєвий соус, залишаємо на 1 годину.

Нарізаємо велику картоплю завтовшки в 2 см.

В картоплю встромляємо паличку, для кращої стійкості 3 палички, насаджуємо курочку і в духовку при 180 градусів на 40-50 хвилин.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: