Куряче м’ясо – найпопулярніший продукт, бо є універсальним та досить швидко готується. Це виручає, коли треба зробити просту, але смачну страву. Кореспондент «Наше місто» пропонує запекти курячі гомілки на паличці.
Інгредієнти
- курячі гомілки
- картопля
- соєвий соус
- гірчиця
- кетчуп
- солодка паприка
- чорний мелений перець
- часник
- гострий перець
Приготування
Маринуємо курку. Сіль, чорний мелений перець, гострий перець, солодка паприка, часник, соєвий соус, залишаємо на 1 годину.
Нарізаємо велику картоплю завтовшки в 2 см.
В картоплю встромляємо паличку, для кращої стійкості 3 палички, насаджуємо курочку і в духовку при 180 градусів на 40-50 хвилин.
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна