Skip to content

Рейдерське захоплення – банальний піар: депутати поставили крапку у “земельному питанні” лікарні Мечникова

Новини Дніпра: Вирішення земельного питання лікарні Мечникова

Нещодавно ми повідомляли, що між мером Дніпра Борисом Філатовим та керівником лікарні Мечникова Сергієм Риженком виник скандал. Останній заявив про спробу рейдерського захвату земель медзакладу. Проте коли мер на сесії міськради публічно заявив, що просить правоохоронців розібратися в цій ситуації, Риженко спасував одразу ж відмовившись від депутатського запиту. Нині ж у сумнозвісному земельному питанні “Мечки” було поставлено крапку, повідомляє “Наше місто” з посиланням на “Дніпро оперативний”.

За Риженко та його підлеглих всю роботу виконали працівники профільного департаменту та депутатський корпус. Вони внесли зміни у проект рішення та проголосували за нього одностайно.

Але ж це питання можна було вирішити ще кілька років тому, зібравши і донісши усі необхідні документи. Однак пан Риженко обрав іншу стратегію — набирати лайки на своїх постах у Facebook.

Виявляється, що у далекому 2018 році документи для припинення акта постійного користування землею підписав заступник Сергія Риженка Юрій Скребець. Про земельне питання пани згадали аж через 3 роки. Та з того часу і до сьогодні досі не донесли весь пакет документів.

Тож нібито рейдерське захоплення лікарні Мечникова виявилося банальним піаром її керівників.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: